06-5596 0841

info@vanstratummaatwerk.nl

Kasten op maat

Kasten op laat laten maken

Laat je meubels op maat maken door de meubelmaker

Zoek je unieke en originele meubels, die jouw interieur een persoonlijke touch geven? Kies dan voor echte maatwerk meubels, gemaakt door de vakman. Meubelmaker Van Stratum Maatwerk realiseert exclusieve meubels voor elke ruimte in huis, kantoor of bedrijf. Zowel voor particuliere klanten als zakelijke klanten maakt van Stratum Maatwerk meubels en interieurs op maat.

Met onze jarenlange ervaring in meubels maken weten wij precies hoe we functionaliteit en design kunnen combineren. Samen met jou creëren we een exclusief meubel dat perfect is afgestemd op jouw wensen en jouw ruimte.

Laat je unieke maatwerk meubel naadloos integreren in je interieur, of kies juist voor een opvallende eye-catcher. Want dat is het mooie van meubels op maat laten maken, alles is mogelijk! Met maatwerk meubels heb je namelijk altijd volledige controle over elk aspect van het ontwerp: materiaal, vorm, afmeting, indeling, afwerking en stijl.

Kasten op maat

Zo kun je bijvoorbeeld voor elke ruimte een kast op maat laten maken. Zoals kasten voor de woonkamer, denk dan aan een cinewall, TV meubel, wandkast of een dressoir. Of richt je bijkeuken en wasruimte handig en functioneel in met inbouwkasten en een wasmachinekast op maat. En heb je te maken met een schuine wand, afwijkende ruimtes of een schuin dak, dan zit je met onze maatwerk kasten natuurlijk helemaal goed!

Tafels op maat

Naast kasten kun je door ons ook alle soorten tafels op maat laten maken. Een mooie ronde eettafel met een bijzonder tafelblad, een smalle eettafel voor een kleine ruimte, of een salontafel op maat voor de woonkamer. Kun je geen passende tuintafel voor onder je pergola of overkapping vinden? Ook tuintafels kunnen wij volledig naar wens maken.

Dus heb je een idee of ontwerp voor een meubelstuk, neem gerust contact op. Wij denken graag met je mee tijdens de ontwerpfase, adviseren over de vorm- en materiaalkeuze, en we zorgen indien gewenst voor een technische tekening. Vervolgens maken we in onze eigen werkplaats met de grootste zorg jouw unieke meubel op maat.

Offerte aanvragen

Ik ga akkoord met de privacyverklaring